Accessoires

De finishing touch

De perfecte accessoires voor je feestlook vind je bij Maasmechelen Village.

Door Maasmechelen Village

3 December 2019

Je accessoires kunnen je feestoutfit maken of kraken. Bij Maasmechelen Village vind je de perfecte finishing touch voor elke look, van statementjuwelen tot stijlvolle horloges en one-of-a-kind eyecatchers. En dat allemaal volgens de laatste trends van het seizoen!

01

Bling bling

Diamonds are a girl’s best friend en niet alles wat glanst, hoeft goud te zijn: deze winter halen we de grootste juwelenclichés van onder het stof, en terecht. Maak indruk met opvallende juwelen in unieke designs. Met of zonder ingelegde edelstenen, in goud of zilver: anything goes, als het maar glanst

02

Tijdloos

Ruil deze feestdagen je sportieve smartwatch in voor zijn verfijnde tegenhanger. Combineer je smoking of casual chic after-work outfit met een elegant horloge voor een extra stijlvolle uitstraling en een extra hoog James Bond-gehalte.

03

Bijdehand

Hoe formeel en feestelijk de gelegenheid ook is, je hebt altijd een plekje nodig om je meest dierbare bezittingen kwijt te kunnen. Bovendien zijn sommige clutches en minihandtassen dit seizoen zó stijlvol dat je outfit niet compleet is zonder. Het beste voorbeeld? Dit glanzende exemplaar van Furla.

04

Statementstukken

Een punt maken op vlak van stijl? Dat is met stukken zoals deze opvallende statementriem van Lui-Jo een fluitje van een cent. Werk je eenvoudige outfit af met een eyecatcher van formaat voor een extra glamoureuze look.

05

Colorblocking

Wie heeft ooit gezegd dat casual niet chic kan zijn? Mix en match zachte stofjes en felle kleuren met opvallende statementjuwelen in contrasterende tinten en maak je casual look in 1-2-3 helemaal partyproof.

Maak de look compleet

399 €

199 €

Swarovski
Blauwe armband met kristallen

699 €

349 €

Swarovski
Roze ketting met kristallen

449 €

224 €

Swarovski
Zilveren armband