Homeware

Haal de feestdagen in huis

Maak het extra gezellig met de mooiste decoratie: nu bij Maasmechelen Village!

Door Maasmechelen Village

26 November 2019

Van een uitgebreid kerstdiner met de hele familie tot een romantisch avondje met twee: bij Maasmechelen Village vind je alle interieurdecoratie, servies en meer om je thuis voor te bereiden op de meest feestelijke gelegenheden.

01

Tijdloos eigentijds

Investeer dit eindejaar in decoratiestukken in elegante, minimalistische designs en neutrale kleuren. Die kan je nu extra feestelijk stylen, en achteraf nog jaren hergebruiken voor elke gelegenheid en in elk seizoen.

02

Aan tafel!

De mooiste tafeldecoratie is deze winter een combinatie van natuurlijke materialen en elegante details. Combineer robuuste kersttakken met roségouden kandelaars en werk je servies in grof aardewerk af met servetten in luxueuze stoffen voor een stijlvol resultaat.

03

Koken in stijl

Niets gezelliger tijdens de feestdagen dan een klassieke stoofpot die staat te pruttelen en een heerlijke geur verspreidt. De perfecte match voor je traditionele recept? De kwalitatieve gietijzeren kookpotten van Le Creuset, die verkrijgbaar zijn in verschillende handige formaten en heel wat stijlvolle, eigentijdse kleuren.

04

Fijn glaswerk

Het lijkt een detail, maar je glaswerk kan je feesttafel maken of kraken. Fijne kristallen glazen met feestelijke uitsnijdingen, elegante karaffen of unieke glazen schalen zorgen voor dat extra luxegevoel aan tafel – en doorheen je hele interieur.

05

Wildlife vibes

Wie eindejaar zegt, zegt kerstbomen, herten en sneeuw. Haal de natuur in huis met op winterse fauna en flora geïnspireerde decoratiestukken zoals deze displays van Leonardo.

Maak de look compleet

4,95 €

3,30 €

Leonardo
Kaarshouder

85 €

56,90 €

Le Creuset
Heart dish

29,90 €

19,94 €

Villeroy & Boch
Kerstman muziekdoos