Stijl

Clarins | Leren van de schoonheidsdeskundigen

Clarins, het merk waar Parijse vrouwen steevast op vertrouwen, zet natuurlijke ingrediënten en de juiste techniek op de voorgrond - perfect om winterhuid problemen te verhelpen. Maak alvast aantekeningen...

Een fantastische huid is de basis van elk goed Frans schoonheidsregime en Clarins, dat de nadruk legt op natuurlijke plantenextracten en innovatieve formules, mag bijgevolg niet ontbreken in de make-uptas van de Parijse vrouw. Het merk werd in 1954 gelanceerd door Jacques Courtin-Clarins in Parijs en het was meteen een succes dankzij zijn baanbrekende overtuiging dat welzijn en tevredenheid onlosmakelijk verbonden zijn met schoonheid.

De winnende formule van het merk is deels te danken aan de spa-achtige aanbrengtechnieken, die de effectiviteit van elke crème, serum of olie die u aanbrengt vergroten. We vroegen het merk om zijn geheimen te delen...

01

Verwarm het product

Neem een klein beetje serum of crème en verwarm het in je handen gedurende drie seconden om het op huidtemperatuur te brengen, waardoor het direct wordt opgenomen. Als je een olie gebruikt, meng het dan met je crème in je handpalm voordat je het aanbrengt.

02

Dep op de huid

Gebruik het natuurlijke gewicht van je handen om het product gelijkmatig over je hals en decolleté te verdelen. Het deppen van de lotion, in plaats van te wrijven, voorkomt dat je je huid uit zijn vorm trekt.

03

Oefen druk uit

De drukdrainagemethode van het merk stimuleert de bloedsomloop, brengt de uitstraling terug naar uw teint en behoudt een stevige huid. Druk drie keer op de wangen, drie keer op het voorhoofd en vijf keer op de hals en het decolleté. Het is belangrijk om in het juiste tempo te draineren met druk zegt Denise Barthe, internationale trainingsmanager van Clarins. "Snel 's ochtends om je dag goed te beginnen,' s avonds langzamer om je te helpen ontspannen en gemakkelijker in slaap te vallen."

Recently seen in the boutique

55,00 €

36,85 €

Clarins
Suncare Value Pack

55,00 €

36,85 €

Clarins
Body Fit Value Pack

42,00 €

28,14 €

Clarins
Value Pack Hands & Feet