Laatste nieuws

Ontdek de beste deals bij Maasmechelen Village.

De beste deals doen hoeft niet te betekenen dat je in overvolle winkels moet vechten voor het meest interessante koopje.

Door Maasmechelen Village

2 October 2019

Bij Maasmechelen Village geniet je tijdens de Extraordinary Sale van kortingen op de outletprijs en andere fijne extra’s bij je favoriete merken. En dat tijdens een ontspannen dagje uit in het gezelligste winkeldorp van Vlaanderen.

01

Geniet van de beste deals

In onze 100 premium outletboetieks vind je het hele jaar door stijlvolle collecties aan uitzonderlijke prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijs. Tijdens de maand januari geniet je bovendien van interessante kortingen en andere aanbiedingen tijdens de Extraordinary Sale.

Openingsuren

en Ontdek de openingsuren van de Village.

02

Shop in een ontspannen omgeving

Solden druk? Niet bij Maasmechelen Village. In de merkboetieks langs onze wandelboulevard is het altijd gezellig shoppen. Bovendien vind je met onze 1500 gratis parkeerplaatsen gegarandeerd een plekje voor je wagen. En heb je toch even nood aan wat rust? Dan warm je zo weer op in één van de gezellige restaurants op de site.

03

Lekker eten

Na (of tijdens) al het shoppinggeweld kunnen we ons voorstellen dat je wel een pauze nodig hebt. Een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of even een snelle hap? Maasmechelen Village heeft vele uitstekende eetgelegenheden met alle smaken uit de hele wereld om uit te kiezen. Zet je shoppingtasjes neer, leun achterover en geniet ervan. Eet smakelijk!

Al je favoriete restaurants op dezelfde plek

Op slechts een uur van Brussel en Antwerpen, biedt Maasmechelen Village meer dan 5 restaurants en snackstops, van Belgische klassiekers tot Italiaanse lekkernijen.

Ontdek de restaurants