BEAUTY

Feestelijke beautylooks

Haal alles uit je feestoutfit met de mooiste make-up en kapseltrends.

Door Maasmechelen Village

25 November 2019

Rode lippen met statement eyeliner of net een understated look met poederroze en lila? Wat je stijl ook is, bij Maasmechelen Village vind je alle producten die je nodig hebt om de perfecte beautylook voor de feestdagen te creëren.

01

Vintage chic

Klassiekers zijn klassiekers om een reden. De combinatie van matte rode lippen en zachte gouden oogschaduw blijft het ook deze feestdagen goed doen. En mag het net iets avontuurlijker? Geef deze klassieke look dan een exotische twist met een meer oranje liptint en ton-sur-ton oranje oogschaduw!

02

Romantisch

Een elegante look waar zelfs Audrey Hepburn jaloers op zou zijn. Ga voor nude lippen, uitgesproken zwarte eyeliner en een nonchalant opsteekkapsel in jaren zeventigstijl voor een zachte, romantische vibe.

03

Partyproof

Had er iemand extra glamour gevraagd? Werk je little black dress af met een beautylook om u tegen te zeggen. Combineer matte cool pink lippenstift en white pink oogschaduw voor een subtiele kleurtoets (links), ga all out met dark nude lippenstift en een zachte smoky eye met gouden glitters (midden), of hou het klassiek met glanzende lichtrode lippenstift en zwarte eyeliner. Haar los – en feesten maar!

04

Understated

Een androgyne outfit vraagt om een zachte, subtiele beautylook. Maak het extra vrouwelijk met lilaroze lippen, lila oogschaduw, een zachtroze blush en een golvend los kapsel.

Maak de look compleet

47,50 €

31,83 €

Clarins
Ombre Minérale forest

9,99 €

6,50 €

L'Oréal
Lippaint matte

17,50 €

11,73 €

Clarins
Crayon Khol