Style

These boots are made for… shopping!

De schoenen van dit seizoen zijn glanzend, gewaagd en extra grrroovy.

By Maasmechelen Village

8 October 2019

01

Dierlijk instinct

Haal het beest in jezelf naar boven met een paar gewaagde luipaardboots zoals deze beauties van ba&sh en Dune. Klaar voor de jungle van de front row in 3, 2, …

02

Va va velours

Ze zullen misschien niet meteen de award winnen voor het meest geschikte herfstschoeisel, maar deze aaibare toppers zorgen wél voor een elegante upgrade van elke outfit. Vind het geschikte paar voor elke gelegenheid bij Sandro – van sneakers tot hakken!

03

Flower power

Bloemenprints waren deze lente niet uit het straatbeeld weg te denken, en ook de herfst lijkt ze niet af te schrikken. In de volwassen versie van de margrietjesprint vinden we bloemen terug op donkere statementachtergronden en in stoere texturen – zoals bij deze laarsjes van Essentiel – of subtiel verwerkt, zoals in de ballerina’s van Ted Baker.

04

Extra franjes

Franjes zijn allang niet meer enkel voorbehouden voor westernfilms. Deze herfst zijn ze een niet te missen onderdeel van je outfit. Ga voor schoenen met leren franjes, zoals deze van Essentiel, voor een stoere interpretatie van deze trend.

05

Shiny and new

Voeg wat extra glans en verfijning toe aan je kleerkast met een paar lakleren schoenen, zoals dit elegante paar voor mannen van Dune.

Maak de look compleet

Ontdek het hele jaar door exclusieve stukken, bestsellers en nieuwkomers met tot 60% korting op de aanbevolen verkoopprijs.

195,00 €

117,00 €

Sandro
Velvet Trainers

195,00 €

117,00 €

Sandro
Adrianne hakken

195,00 €

117,00 €

Essentiel
Rersey hakken