Schoonheid

Voor die prachtige gloed

Zoek niet verder om die Insta-waardige gloed te krijgen in januari...

01

Beste tip om te ontstressen?

“Doe aan yoga en mediteer,” zegt influencer Diipa Büller-Khosla. “Dat helpt me altijd om opnieuw in de juiste sfeer te komen! En ik probeer om mijn vakanties in zonnigere oorden door te brengen. Een beetje zonneschijn helpt altijd.”

Voor Chinees model Huo Yiyuan helpen “televisie kijken, een warme douche nemen en naar muziek luisteren” allemaal om haar te helpen ontstressen na een drukke dag voor de camera.

02

Topgeheim voor huidverzorging?

“Het nemen van probiotische supplementen helpt me om een stralende huid te krijgen, maar ook om een goed huidverzorgingsregime te behouden,” zegt Diipa. “Ik heb geen tienstappenroutine zoals de meeste vrouwen in Korea, maar ik gebruik zuivere schoonheidsproducten - ik ben dol op de natuurlijke ‘field-to-face’ beweging waarbij je natuurlijke ingrediënten meteen op je huid gebruikt - en veel gezichtsmaskers!

“Een intensieve training werkt ook echt om je een energieke, stralende huid te geven. Daarna kies ik voor een kurkuma smoothie voor een beetje extra boost."

03

Favoriet zelfverzorgingsritueel?

Model Otto Seppalainen "kreeg de smaak te pakken van het koken" terwijl hij werkte als chef-kok in het Finse leger. “Je begint met het bedenken van een gerecht op basis van de beschikbare ingrediënten, wat een zeer lonend, creatief proces is.”

"Ik ben al geruime tijd model, en ben ik me altijd bewust van de hoeveelheid macronutriënten in voeding, maar ik houd niet van beperkingen. Ik vind het inspirerend om de verschillende gerechten uit te proberen die ik tijdens het reizen tegenkom.”