Stijl

Hackett London | Thuis werken in stijl

Laat je kleermakersnormen niet vallen, alleen omdat er niemand is om je outfit te beoordelen. Ontdek onze tips om je goed te kleden voor je kantoor thuis.

By Maasmechelen Village

https://www.tbvsc.com/maasmechelen-village/nl/merken/hackett-london

Thuiswerken is voor velen van ons het nieuwe normaal. Hoe verleidelijk het ook is om rechtstreeks van je bed naar je bureau te rollen, nog steeds in pyjama, kan dit dernstige gevolgen hebben voor je productiviteit.

Als iemand weet hoe je je professionele uitstraling moet behouden, is het Hackett London wel. Met hun onberispelijk maatwerk en luxe loungewear, zou dit Britse merk je go-to moeten zijn voor hoogwaardige garderobe must haves. Ze deelden met ons hun beste "WFH-stijlen"...

Voor creatieve sessies

Deze kwalitatieve loungewear staat ver af van je versleten sweatshirt en legging en is gemaakt van luxe stoffen zoals kasjmier en katoen. Bewaar het voor die creatieve brainstormsessies wanneer je ongeëvenaard comfort nodig hebt om volledig 'in the zone' te zijn.

__Outfit: __ katoenen sweatpants met een zachte gebreide trui en relaxte T-shirts.

Voor maximale motivatie

Laat jezelf denken dat je weer op kantoor bent met een smart-casual garderobe - perfect voor dagen waarop je motivatie nodig hebt. Denk aan een broek op maat, zoals een chino, die voldoende is om ‘strak’ te voelen, maar voldoende stretch biedt als je toch op de bank belandt ...
Combineer het met: een overhemd met patroon of een elegant vest van wol, kasjmier of zijdemix.

Voor belangrijke Zoom-Calls

Als er conferentiegesprekken op de agenda staan, ga dan een stapje verder met meer op maat gemaakte zakelijke kleding. Deze lichte katoenen en linnen overhemden zijn ontspannen genoeg om comfortabel te zijn, maar chique genoeg om een goede indruk te maken als je met collega's in gesprek gaat.

Voeg dit eraan toe: een opvallende stropdas in een gedurfde textuur of print om je look op het scherm op te fleuren.

Ontdek nu de nieuw binnengekomen collecties in de Hackett London-boetiek.

Recently seen in the boutique

130,00 €

85,00 €

Hackett London
Aston Martin Racing piquet jersey shirt

250,00 €

165,00 €

Hackett London
Aston Martin Racing 48 holdall in red

225,00 €

150,00 €

Hackett London
Aston Martin Racing pro backpack