Style

Investment pieces: de tips van Tiany Kiriloff

We nodigden mode-influencer Tiany Kiriloff uit in Maasmechelen Village en vroegen haar een selectie tijdloze herfstlooks samen te stellen. Ze vertelt je alles over haar favoriete vondst én haar beste tips om je eigen tijdloze investment piece te scoren.

De Belgische influencer, fervente modeliefhebber en moeder van drie dochters is van de overtuiging dat iedereen zich tijdens het shoppen zou moeten concentreren op stukken die ze écht mooi vinden, eerder dan gewoon de laatste trends te volgen.

We moeten afstappen van de concepten ‘on-trend’ en ‘vorig seizoen’. Maasmechelen Village heeft zoveel mooie stukken te bieden die niet noodzakelijk recht van de catwalk komen.

Tiany Kiriloff

Influencer en modeliefhebber

De zoektocht naar een nieuw investment piece brengt Tiany naar de Village. “Ik weet exact wat ik zoek, en ik weet dat ik het hier aan een goede prijs zal vinden.” Haar tip: ga langs bij Salvatore Ferragamo en Bally voor tijdloze jassen en klassieke jeans. En toch is het de Studio Bag van Salvatore Ferragamo die uiteindelijk haar award voor ‘ultiem investment piece van deze trip’ in de wacht sleept.

Embleem van stijl en elegantie, de veelzijdige Studio Bag van Salvatore Ferragamo is voorbestemd voor langdurig succes. De tas van glad Italiaans kalfsleer wordt gekarakteriseerd door de minimale lijnen die een eigentijdse esthetiek onthullen.

Volgens Tiany moet een investment piece aan drie voorwaarden voldoen om echt een meerwaarde te bieden: “het moet tijdloos zijn, veelzijdig, en generaties overschrijden.” Bovendien benadrukt ze dat we als consument veel meer invloed hebben dan we soms denken. “Ontwerpers laten zich inspireren door kunst, cultuur en street style. In dat opzicht zijn wij de échte influencers.”

Word member

Exclusieve aanbiedingen, speciale toegang tot shopping evenementen, uitnodigingen voor Private Sales, traktaties en leuke beloningen en onmisbare extra’s van je favoriete boetieks.