Shoppen met kinderen was nog nooit zo ontspannend!

De perfecte familie-uitstap tijdens de Krokusvakantie en Paasvakantie

Op zoek naar een kindvriendelijke winkelbestemming?

Welkom bij Maasmechelen Village! Een autovrije winkelboulevard in de openlucht, een veilige speeltuin om naar hartenlust in te ravotten en alle faciliteiten die je als ouder nodig hebt: de perfecte bestemming voor een zalig ontspannen dagje uit.

01

Kleine trendsetters

Van preppy tot street style en van schattig tot cool: bij Maasmechelen Village vind je het allemaal. Ontdek de new arrivals bij Kids Around, Monnalisa, Polo Ralph Lauren Children, Karl Lagerfeld Kids en Zadig & Voltaire. En vergeet zeker ook niet bij Kipling langs te gaan.

02

Speeltijd

Voor de kleintjes is onze speeltuin dé place to be. Terwijl jij geniet van een kopje koffie of een heerlijk gerecht van bij Le Pain Quotidien of één van onze andere afhaalmogelijkheden, leven de kinderen zich uit op de glijbaan, wip en klimtoren.

03

Zoet en lekker

Zin in iets zoets tijdens het shoppen? Laat je kids smullen van traditionele Belgische wafels met heerlijke toppings van What A Waffle of een heerlijke hot-dog van bij Chez Lulu. Stuk voor stuk geserveerd volgens de laatste COVID-19-regelgeving.

04

Gastronomie voor iedereen

Geniet van een ontbijt, lunch of ontspannen diner in een van onze Onze restaurants zijn tijdelijk gesloten door COVID-19, maar je kan nog steeds genieten van onze heerlijke gerechten voor het hele gezin via take-away. Van verse, huisgemaakte pizza's bij Giuliano's tot heerlijke hamburgers bij Ellis Gourmet Burger: bestel de grootste familiefavorieten als ontbijt, lunch of diner.

05

Cultuurtrip

Op weg naar huis kan je genieten van het prachtige landschap rond Maasmechelen Village. Ontdek het Nationaal Park Terhills met zijn eindeloze meren en adembenemende uitzichten. Of breng een bezoekje aan Bokrijk, een openluchtmuseum dat een unieke inkijk biedt in het zestiende-eeuwse leven op het Belgische platteland.

06

Aan alles gedacht

Bij Maasmechelen Village vind je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen dagje uit. Onze toiletten en verschoontafels voor baby’s zijn geopend. Bovendien zijn moeders die borstvoeding geven hartelijk welkom in onze VIP Lounge, waar ze babyvoeding kunnen opwarmen of in alle rust borstvoeding kunnen geven.

Tijdens COVID-19 zijn er een aantal shopping protocols van kracht in Maasmechelen Village. Kijk ze goed na voor je bezoek.

Overtuigd?

Plan vandaag nog je bezoek.

Lees meer