Beauty

L’Occitane | Get ready for sandal season

Treat your feet with the attention they deserve as sandal season approaches…

Misschien heb je je huidverzorging een beetje genegeerd de afgelopen weken. Hoewel het verzorgen van ons gezicht een tweede natuur is geworden, kan hetzelfde niet voor onze voeten worden gezegd. We vroegen L'Occitane om hun beste tips voor een mooie, gevoede huid met ons te delen.

01

Voorbereiding

Voorbereiding is de sleutel tot een zachte, soepele huid. Twee keer per week, voordat je gaat baden of douchen, moet je wat tijd vrijmaken om een gespecialiseerde voetscrub of bodyscrub op je voeten aan te brengen. Wrijf het een paar minuten voorzichtig in met je handen en spoel het daarna af. Tijd goed besteed!

02

Hydrateer dagelijks

Podotherapeuten zeggen dat het grootste probleem van de meeste voeten is dat ze niet voldoende gehydrateerd zijn. Om dit veelvoorkomende probleem te bestrijden, breng je na het baden een intensieve vochtinbrengende crème aan en masseer je vervolgens de boog van elke voet in een cirkelvormige beweging, voordat je naar de bovenkant van je voeten gaat. Gebruik L’Occitane's Shea Butter Foot Cream om te hydrateren en je vermoeide voeten te helpen verlichten.

03

Afwerking

Om gezonde en sterke nagels te bevorderen, moet je ze altijd kort houden en recht afknippen, L’Occitane beveelt aan om direct na het baden te doen, als je voeten zachter zijn. Een dieet dat rijk is aan gezonde oliën zoals zalm, noten en zaden zal je helpen om je nagels het hele jaar door gevoed te houden, breng het naar een hoger niveau en trakteer je tenen op een druppel nagelriemolie - ze zijn gegarandeerd klaar voor sandalen in no time!