Kunst

Nina Minnebo kleurt Maasmechelen Village.

Let Yourself Glow

Door Maasmechelen Village

3 February 2020

Kunstenares Nina Minnebo betovert Maasmechelen Village met een artistieke wervelwind. Kom langs bij Maasmechelen Village, ontdek haar werk en laat je inspireren door haar heldere, kleurrijke kijk op de wereld.

01

KUNST MET EEN GROTE K

Het is voor Maasmechelen Village een enorme eer om Belgisch kunstenares Nina Minnebo te mogen ontvangen. Haar talent en creativiteit zorgen voor een volledig nieuwe interpretatie van de Village, die bezoekers ongetwijfeld zal bekoren.

Nina Minnebo is gespecialiseerd in abstracte kunst. Ze gebruikt felle, levendige kleuren en bouwt ze tot in de perfectie op tot een energiek, spectaculair lichtspel. Ze heeft oog voor de manier waarop kleuren op elkaar inwerken, de dialoog tussen verschillende texturen en structuren, het effect van transparantie en nog zoveel meer. Nina Minnebo wilt iedereen die haar werk bekijkt een vrolijk gevoel bezorgen. Het liefst nog door hen even te doen wegdromen naar hun jeugd. Een mindset die volledig overeenkomt met die van Maasmechelen Village.

Nina Minnebo

02

EXTRA KLEUR IN DE HELE VILLAGE

Je kan het werk van Nina Minnebo ontdekken tijdens je bezoek aan Maasmechelen Village. Op de planning: een make-over van het gigantische 3D-geprinte beeld van Manneken Pis, het Brusselse icoon dat al enkele maanden in de Village te zien is. Bovendien zullen haar fresco’s te vinden zijn in onze VIP-lounge. En dat allemaal in navolging van onze nieuwe campagne, Let Yourself Glow, waarbij we je willen aanmoedigen om je individualiteit te tonen en meer dan ooit te stralen!

03

HOU JE VAN PING-PONG?

Nina ook. De kunstenares heeft een passie voor de sport en zal een tafeltennistafel ontwerpen die in de Village wordt geïnstalleerd. Mis je kans niet om een spelletje ping-pong te spelen op een uniek kunstwerk! Bovendien kan je tijdens je bezoek ook de schilderijen van de kunstenares bewonderen. Ze worden van 15 februari tot en met 23 februari 2020 tentoongesteld in een speciale expositieruimte in de Village.

Zin om te shoppen of wil je Nina Minnebo graag live aan het werk zien? Kom dan snel langs bij Maasmechelen Village!