Style

Twinning is winning

De mooiste matching outerwear trends van de herfst voor hem en haar.

Door Maasmechelen Village

9 September 2019

01

Pretty in prep

Move over, Prins William en Kate Middleton! Deze herfst is iedereen royalty.

Ga voor een preppy look met blazers en geruite patronen in alle vormen en kleuren – zoals deze toppers van Van Gils. Werk voor hem af met robuuste boots of wandelschoenen en voor haar met kniehoge lederen laarzen – of zelfs regenlaarzen, als je durft. De jacht op de meest stijlvolle herfstlook is alvast geopend.

02

Into the wild

De safaritrend die deze lente zo hot was, is allesbehalve verdwenen.

Zet hem deze herfst verder met een lange trenchcoat in een natuurlijke tint en een outfit die volledig matcht – zoals deze zandkleurige jas en broek van ba&sh! Een passend hoofddeksel erbij, zoals een muts of een stijlvolle hoed, en je bent helemaal klaar voor het avontuur.

03

Maak een statement

Wil je opvallen in de natuur – of gewoon in de urban jungle van het drukke stadscentrum?

Ga voor statementkleuren en combineer ze op de meest onverwachte manieren. Een knalgele hoodie colorblocken met een paarse rolkraag? Of een dieprode broek matchen met een gifgroene jas, zoals dit stijlvolle exemplaar van Essentiel? Kan allemaal!

04

Tijdloos met twee

Niets leuker dan je outfits op elkaar afstemmen, en dat is extra eenvoudig als je allebei tijdloze stukken draagt. Een minimalistische look voor hem – zoals deze zwarte combinatie van Sandro – en de vrouwelijke, extra elegante versie voor haar. Plus, wie weet: misschien vind je dit seizoen zelfs wat inspiratie bij elkaar?

05

Aaibaarheidsfactor 100

Zacht is het nieuwe zwart. Hul jezelf deze herfst in de meest comfortabele stoffen en aaibare texturen. Kies voor subtiele, natuurlijke tinten of net voor opvallende kleurencombinaties die knallen. Zo zal het zelfs op de koudste, natste dag van de herfst lijken alsof je je warme cocon gewoon bij je draagt.