Personaliseer je aankopen in stijl

Voor als het écht uniek mag zijn.

Wist je dat bepaalde boetieks in Maasmechelen Village je de mogelijkheid bieden om je aankopen te personaliseren? Al wat jij moet doen, is de afwerking kiezen die het best bij je past!

01

Fossil

Laat een horloge graveren en maak er een uniek geschenk van, of laat de nieuwe portefeuille of sleutelhanger die je dagelijks zal vergezellen op een luxueuze manier bedrukken met een unieke boodschap. Alles kan in de Fossil boetiek. Welke optie kies jij?

02

Furla

Een nieuwe tas kopen is altijd spannend, maar gepersonaliseerde tassen die helemaal uniek zijn voor jou? Dat is pas spannend. Bij Furla kan je je eigen Metropolis tas maken met verwisselbare flappen en riemen. Maak je tas net zo uniek als jij.

MyPlayFurla

270,00 €

175,00 €

Furla
Metropolis Crossbody

160,00 €

96,00 €

Furla
Metropolis small crossbody flap

110,00 €

66,00 €

Furla
Metropolis small crossbody flap
03

Kipling

Bij Kipling kan je op elke tas je naam laten borduren in een kleur naar keuze! Daarbovenop biedt Kipling nog een hele reeks mogelijkheden om de tas die je in de boetiek aankoopt te personaliseren. Wat dacht je van een leuke pompom of de iconische aapjes sleutelhanger?

Enkel op weekdagen. Prijs: 5 euro

04

Samsonite

Jetset-alarm! Bij Samsonite kan je een bagagelabel laten voorzien van je initialen. Een prachtig geschenk voor iemand die je nauw aan het hart ligt, of de perfecte manier om van je eigen koffer een echt uniek reisaccessoire te maken!

Prijs: 18 euro

  • Bereikbaarheid

    Zo bereik je de Village

    Lees meer
  • Hotels en Lokale attracties

    Waar te verblijven en wat te doen

    Ontdek meer

Word lid van Privilege

Exclusieve aanbiedingen, speciale toegang tot shopping evenementen, uitnodigingen voor Private Sales, traktaties en leuke beloningen en onmisbare extra’s van je favoriete boetieks.