Rapha & Maasmechelen Village

Fietsroutes door Rapha in de buurt van Maasmechelen Village

Combineer je bezoek aan de Rapha boetiek met een prachtige fietstocht in de regio.

De regio rond Maasmechelen is een echt fietsparadijs, en dat is ook Rapha niet ontgaan. Op 1 juli opende het iconische fietsmerk een exclusieve boetiek in Maasmechelen Village. Speciaal voor de gelegenheid verzamelde Rapha samen met de lokale Rapha Cycling Club de grootste fietshighlights van de omgeving in twee indrukwekkende routes. Combineer je bezoek aan Maasmechelen Village met een prachtige fietsrit en laat je verrassen door onze betoverende regio. En je premium fietsoutfit, die vind je uiteraard in de Rapha boetiek.

Twee fietsroutes, eindeloos veel highlights. Rapha stelde twee fietstochten samen die de mooiste locaties uit de regio met elkaar verbinden. Hou het ontspannen met de route van 50 kilometer, of maak beter kennis met de regio in de versie van 150 kilometer. Adembenemende panorama’s gegarandeerd.

Rapha Routes – Maasmechelen 50 km

Deze route neemt je mee langs het Nationaal Park Hoge Kempen. Geniet van een autovrije fietstocht door prachtige naaldbossen en heidelandschappen. Perfect voor een eerste kennismaking met de regio.

Rapha Routes – Maasmechelen 150 km

De meest uitgebreide van de twee fietsroutes loopt door het volledige Nationaal Park Hoge Kempen. Ontdek twee van de meest bekende fietspaden van België – en zorg dat je bereid bent om je voeten een beetje nat te maken.

De Rapha boetiek in Maasmechelen Village
Rapha is één van de meest iconische fietsaccessoiremerken ter wereld. De collecties van het merk zijn geschikt voor professioneel en recreatief gebruik en combineren uitgekiende designs en technische materialen met esthetische patronen en eigentijdse kleuren – voor stijlvolle en comfortabele ritten. De boetiek in Maasmechelen Village biedt recente collecties aan exclusieve outletprijzen.

Ontdek Rapha bij Maasmechelen Village

Rapha
Cargo Bib Shorts - Basic Black
Rapha
Core Cargo Bib Shorts - Black
Rapha
Core Lightweight Jersey - Blackberry Cordial

Download de volledige routes

Ontdek de fietsroutes in detail en download de kaarten op je smartphone

Download routes