Schoonheid

Tijd om te schitteren

Totaal herboren ‘body and soul’ is praktisch gegarandeerd met deze luxe schoonheidsmerken.

Het nieuwe jaar brengt de belofte van een nieuwe jij met zich mee - en er bestaat geen betere manier om je look te vernieuwen dan met wat echte verwennerij. Kijk maar eens naar deze geliefde merken, van toonaangevende cosmeticabedrijven tot gevestigde parfumhuizen, allemaal verkrijgbaar in de Bicester Village Shopping Collection.

Modieuze geuren

Het prestigieuze Britse merk Penhaligon’s ontwerpt al 145 jaar geuren en ze haalden hun inspiratie uit allerlei dingen: van de ateliers van Savile Row tot de historische havens van Londen. Het merk heeft een langlopende relatie met het koningshuis (het draagt met trots het hofleverancier-label van zowel HRH de Duke of Edinburgh als HRH de Prince of Wales) en getuigt van de erfgoedreferenties van Penhaligon’s – je vindt het merk in Bicester Village en Kildare Village.

Huidverzorging

Clarins ontstond als een Parijse schoonheidsspa in 1954; van daaruit ontwikkelde Jacques Courtin-Clarins het merk aan de hand van een kleine lijn met behandelingsoliën tot het kwaliteitsvolle schoonheidshuis dat het vandaag is. De Clarins collectie van huidverzorgings- en make-up producten, op basis van planten, wetenschap en de natuur, is verkrijgbaar in Bicester Village, en ook in Spanje in Las Rozas Village, in La Vallée Village nabij Parijs, en binnenkort in het Belgische Maasmechelen Village.

Nog een wereldberoemd Frans merk, L’Occitane en Provence, werkt al 30 jaar vanuit de kleine Provençaalse stad Manosque. Met boetieks in alle negen Villages in Europa, omvatten de kenmerkende producten van het merk alles, van heerlijke amandeldoucheolie tot sheaboter-voetencrème gemaakt met lavendelolie en arnica-extract - en ze worden allemaal geproduceerd met hoogwaardige, traceerbare, natuurlijke ingrediënten.

Nog meer hoogwaardige, baanbrekende huidverzorging is er dankzij 111SKIN, BABOR, Hourglass, OROGOLD, Zwilling en MAKE UP FOR EVER.

Home comforts

Synonymous with luxury, Molton Brown draws on fragrant essential oils and plant extracts to nourish the skin and stimulate the senses. The British brand, known for its luscious perfumes as well as home, bath and body products, has a boutique in Bicester Village, Kildare Village and Wertheim Village.

Meanwhile, Rituals, the first cosmetics brand to combine body care products with cosmetics for the home, was founded on a simple philosophy: to find happiness in the smallest things. Its collection of nature-based home, body and bath products is available at Bicester Village, Kildare Village, Ingolstadt Village in Germany, and in Spain at La Roca Village and Las Rozas Village.

Rituals steunt op een eenvoudige filosofie: vreugde vinden in de kleinste dingen.

Village Life

The Bicester Village Shopping Collection

Make-up essentials

Tot slot is de Collection ook de thuishaven van schoonheidsemporia, zoals Douglas in Ingolstadt Village, en leuke, funky pop-ups zoals die van Benefit Cosmetics in Kildare Village – en niet te vergeten vaste waarden zoals L’Oréal in Maasmechelen Village.

Ontdek nu de boetieks in The Bicester Village Shopping Collection.