Style

Tommy Hilfiger | Tijd voor een winters avontuur

Met een uitgebreid aanbod knusse truien en warme winterjassen is deze nieuwe collectie perfect om eropuit te trekken in de kou.

Door Maasmechelen Village

4 November 2019

01

Maak het gezellig

Dankzij de nieuwe mannencollectie van Tommy Hilfiger kleed je je als een echte ontdekkingsreiziger, met pastelkleurige gebreide stukken en accenten in helderblauw, bordeaux en klassiek marine. Hul jezelf in oversized rolcoltruien en flanellen hemden. En ook de damescollectie kreeg een behoorlijke dosis gezelligheid mee, met extra zachte stofjes, unieke texturen en stoere metallic accenten.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
02

Je eigen look, winterproof

Iedereen kan zich warm kleden, maar de beste winterlook is er één die verwijst naar je vertrouwde stijl. Tijd om je stijlvolle stadslook winterproof te maken door een casual outfit af te werken met een aantal hoogwaardige winterse stukken. In deze collectie zorgen de rugbyaccenten en eigentijdse patronen voor een frisse wind door de iconische stijl van Tommy Hilfiger.

03

Zorg voor wat extra glans

Het is niet omdat je op avontuur gaat, dat je er niet schitterend kan uitzien. En dat mag je best letterlijk nemen. Balanceer oversized truien uit met sprankelende stukken zoals deze rok met sterrenprint. Voeg daar nog een crossbodytas aan toe voor al je essentials en je bent helemaal klaar voor het avontuur.

Recently seen in the boutique

Tommy Hilfiger
Gold beanie
Tommy Hilfiger
Heritage wallet
Tommy Hilfiger
Poppy washbag