Juwelen met een verhaal

Geërfde juwelen hebben vaak een grote emotionele waarde omdat ze een fysische connectie vormen met onze geliefdes en het oorspronkelijk verhaal achter het juweel in ere houden.

Deze juwelen worden van generatie op generatie doorgegeven, vandaar dat het design soms wat verouderd of niet hedendaags meer is.

Er zijn echter tal van mogelijkheden om deze juwelen en diamanten te transformeren naar unieke en op maat gemaakte stukken en zo de connectie met de familiegeschiedenis terug te laten schitteren.

Neem contact op

Ontmoet op 1 en 8 juli de Diamond Storytellers van UNTOLD in Maasmechelen Village om samen deze mogelijkheden te bespreken.

Heb je interesse om op woensdag 1 of 8 juli je oude juwelen en diamanten nieuw leven in te blazen? Contacteer ons hier.

‘Stanske’

Een diamantverhaal

“Mijn grootmoeder, ook gekend als ‘Stanske’ of ‘Grootmoe’, was bijna 100 jaar toen ze overleed in januari 2012. We hadden een hele hechte band en ik mis haar vandaag nog steeds.”

“Het enige juweel dat ik van haar geërfd heb was een halsketting met een grote groene edelsteen, een Jade. Het was het allereerste juweel dat ze ooit met “Grootva” had gekocht. Ik wilde de ketting graag dragen, maar was niet echt mijn stijl. Ik heb uiteindelijk besloten om een nieuw juweel te laten ontwerpen rond de Jade.”

“Ik ben toen met Stefan en Ineke in zee gegaan. Na een paar gezellige brainstorm momentjes, selecteerde Stefan die unieke natuurlijk gekleurde diamanten die perfect bij de Jade paste. We bekeken verschillende lay-outs en hebben dan samen het finale design gekozen.”

“Het actief deelnemen aan het ontwerpen van mijn juweel was een leuk, interactief en creatief proces. Co-creatie versterkt absoluut de emotionele waarde”

“Ik kan het gevoel niet omschrijven toen ik de ring aandeed en de directe connectie voelde met mijn geliefde ‘Stanske’”

Maak een afspraak

Wil je graag de mogelijkheden verkennen of heb je een specifiek project in gedachten, maak dan een persoonlijke afspraak op woensdag 1 of 8 juli via deze link.

We maken er jou graag op attent dat de goudprijzen in 2020 een recordhoogte hebben bereikt en dat het dus echt de moeite loont om te kijken welke oude juwelen je nog liggen hebt en niet meer draagt. We evalueren vrijblijvend de waarde.

Heb je voorafgaand reeds vragen, contacteer ons gerust hier of bel ons direct 0475 388 288.

We verwelkomen jullie graag in de VIP lounge met een glaasje bubbels, in alle vertrouwelijkheid en intimiteit. Er is ook ten alle tijde security aanwezig.

Stefan & Ineke
Diamond Storytellers

Technische details

Al onze creaties zijn met trots volledig handgemaakt in Antwerpen en we werken enkel met natuurlijke diamanten

GOUD : 18 k licht geel goud, een legering op maat
JADE : 9,34 ct in een donkergroene kleur

DIAMANT volgens de 4 C’s :

CARAT : 2,49 ct totaal gewicht
COLOR: “Natural fancy yellow orange”
CLARITY : VS-SI
CUT : Ovaal, Peer en Marquise

Word lid van Privilege

Exclusieve aanbiedingen, speciale toegang tot shopping evenementen, uitnodigingen voor Private Sales, traktaties en leuke beloningen en onmisbare extra’s van je favoriete boetieks.