Cuida del teu cutis a l'estil coreà

Experta en cosmètics, addicta a la bellesa i amiga de la Roca Village, Lilin Yang es basa en l'art coreà de la cura de la pell per mantenir una lluentor saludable. La cofundadora de MIIN Cosmetics comparteix els seus trucs per fer a casa...

30 March 2020

Per a tot tipus de pell

Ritual de Doble neteja - segons els preceptes de la cosmètica coreana, és fun-da-men-tal fer una doble neteja cada nit.

El primer pas seria netejar la cara amb un oli netejador que retiri el maquillatge i l’excés brutícia. El segon pas consisteix en utilizar un netejador en gel o escuma amb aigua i retirar la resta de brutícia d'una manera més profunda, deixant els porus més nets, tancats. El principal benefici de la doble neteja és que deixa la pell preparada per absorbir millor els productes que aplicarem després, la resta de passos de el ritual: tònic, sèrum i crema.

Per a pells seques

Lilin té la pell molt molt seca i té diversos tips per solucionar-ho. El principal: barrejar unes gotes d'oli (algun oli especial, facial) amb la teva crema hidratant de nit i deixar actuar tota la nit. Al matí... notaràs la diferència!

És una autèntica experta en cosmètica coreana, cofundadora de la marca MIIN Cosmetics, una botiga de productes de bellesa coreans, i coautora de el Llibre L'Art coreà de la cura de la pell, ens ha donat alguns tips molt útils. Pren nota!

Per a pells mixtes

Per a una neteja encara més profunda, però poc agressiva, es pot barrejar l’exfoliant facial amb l'oli de neteja (primer pas de la doble neteja) i fer massatges a la pell. Repetir una vegada a la setmana o cada dues setmanes.

Per a pells grasses

És molt important la doble neteja i hidratar correctament la pell, trobant les rutines, els productes i les textures que millor vagin amb ella; per exemple substituir la crema per textures més lleugeres, com la loció.