LA ROCA VILLAGE VIP PASS

ELS SEGÜENTS TERMES I CONDICIONS S'APLICARAN A LES COMPRES DE PRODUCTES REALITZADES A LA BOUTIQUE ON UTILITZI EL VIP PASS:
 1. El VIP Pass només es pot utilitzar en les boutiques participants de La Roca Village. No totes les boutiques de La Roca Village participen a aquesta promoció. A més, algunes tenen certes restriccions i excepcions. Per a més informació sobre les boutiques participants, incloent les restriccions i excepcions aplicables, si us plau mira més avall.
 2. El VIP Pass s'ha de presentar al moment de realitzar la compra per rebre el descompte.
 3. El VIP Pass és vàlid només durant 24 hores després de la primera compra a una boutique del Village.
 4. El VIP Pass no és vàlid mentre tingui lloc una altra campanya promocional.
 5. El VIP Pass no és acumulable a altres ofertes.
 6. El VIP Pass està limitat a un per persona.
 7. El VIP Pass no té valor monetari.
 8. Els descomptes oferts s'aplicaran sobre els preus de la boutique, abans de l'aplicació de qualsevol impost, taxes, tributs o qualsevol altre anàleg.
 9. El client coneix i accepta que:

9.1 Value Retail Management Spain, SLU, les seves filials i societats associades així com els propietaris de La Roca Village (conjuntament referits com "VR") no són responsables dels preus que les boutiques anunciïn o/ni dels preus als que es venguin els seus productes en cada moment;

9.2 VR gestiona La Roca Village de manera que els cupons de descompte no creen cap relació contractual entre VR i el client en relació amb el descompte ofert al VIP Pass o de qualsevol altra manera;

9.3 VR no proporciona garanties pel que fa als productes (com per exemple en relació amb la qualitat dels mateixos) que el client adquireix mitjançant els cupons de descompte a les boutiques;

9.4 El client no tindrà dret, i renuncia a fer cap reclamació contra VR en cas que la boutique no accepti el VIP Pass en la seva totalitat o en part, i l'únic recurs que tindrà el client en aquesta situació és reclamar únicament a la corresponent boutique; i

9.5 El client no tindrà dret, i renuncia a instar cap reclamació en cas de mort, dany o pèrdua (personal o material) sofert pel client o terceres persones com a conseqüència de l'ús per part del client del cupó de descompte en l'adquisició de productes de qualsevol boutique.

 1. Els termes i condicions de venda en cada boutique s'aplicaran a qualsevol compra a aquesta boutique utilitzant el VIP Pass que estan subjectes als termes i condicions de venda aplicats per cada boutique.
 2. El client indemnitzarà VR, així com als seus directius i empleats, i els exonera de responsabilitat davant de qualsevol acció, reclamació, danys (inclosos els imports pagats sense perjudici), pèrdues i costos que hagués patit VR i / o directius i empleats com a resultat de qualsevol acció o reclamació efectuada per algun client que estigués en desacord amb els reconeixements, acords i renúncies efectuats per l'esmentat client.
 3. Li recordem que les seves dades personals seran processades per Value Retail Management Spain, SLU, empresa administradora de La Roca Village, amb el propòsit d'administrar el VIP Pass, així com qualsevol altra acció necessària per facilitar el seu correcte ús i intercanvi. Per la present, l'informem que les seves dades personals no seran transferides a tercers, amb l'excepció dels proveïdors de serveis de La Roca Village, altres companyies de Value Retail o per complir amb obligacions legals.

També li recordem que pot consultar la nostra política de privacitat per obtenir més informació sobre com protegim les vostres dades personals i com exercir els seus drets, en la nostra pàgina web www.larocavillage.com o a la Recepció del Village.

Per tant, Value Retail Management Spain, SLU, l'informa que pot exercir els seus drets per accedir, rectificar, eliminar o restringir el processament o la portabilitat de les dades, escrivint a la següent adreça: Departament Legal, Oficines de La Roca Village, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca de Vallès, CP 08430, Barcelona, o enviant un correu electrònic a legal@larocavillage.com, proporcionant una prova de la seva identitat.

EXCEPCIONS

 • BALDININI: Comprovar l'import mínim de compra a la boutique
 • BOSS HUGO BOSS: Compra mínima de 500€.
 • CALVIN KLEIN UNDERWEAR: Compra mínima de 60€.
 • ETRO: Descompte no aplicable.
 • FCB OFFICIAL STORE: Rep un 10% de descompte addicional a la seva boutique full price.
 • GUCCI: Descompte no aplicable.
 • L'OCCITANE EN PROVENCE: Descompte no aplicable a la col·lecció Divina.
 • MAX MARA: Compra mínima de 150€.
 • PANDORA: Descompte no aplicable.
 • PASARELA: Descompte del 5% addicional.
 • POLO RALPH LAUREN: Compra mínima de 90€.
 • PRADA: Descompte no aplicable.
 • TAG HEUER: Descompte no aplicable.
 • THE COSMETICS COMPANY STORE: Compra mínima de 30€.
 • VERSACE: Compra mínima de 150€.