Noor de Groot

Noor de Groot influencer, fashion lover en ondernemer neemt je graag mee naar haar favoriete plekjes in en rond Maasmechelen Village. Van de leukste shopadresjes tot gezellige restaurants en terrasjes en zelfs hotels in de regio.

01

Boetieks

Wanneer ik in Maasmechelen Village ga shoppen met mijn vriendinnen, neem ik steevast een een kijkje bij Essentiel,ik hou van hun passie voor kleur en prints. Bij Zadig & Voltaire vind ik altijd een elegante, maar toch stoere outfit en ook de boetiek van Liu Jo is ook één van mijn favoriete must-do’s.

595 €

399 €

Zadig & Voltaire

Le Cecilia Wrinkled

625 €

419 €

Zadig & Voltaire

Vegy Jac British Flowers

325 €

218 €

Zadig & Voltaire

La Flash Low-Top Sneakers
02

Restaurants

Tijdens het shoppen kan je altijd genieten van één van de vele restaurants en gezellige terrasjes. Eén van mijn favorieten is Le Petit Belge , een heerlijke bistro waar je kan genieten van de belgische klassiekers.

Eat & drink

Our restaurants are waiting to offer you a unique culinary experience in all comfort.

Discover the restaurants >
03

Logeren

Als ik een weekend blijf logeer ik graag in een van vele tophotels in de groene omgeving van Maasmechelen Village, zoals La Butte aux Bois.

Hotels and Local treasures

Enjoy the perfect combination of outdoor luxury shopping, fine dining and leisure options brought to you by one of Belgium’s most exciting regions.

Discover more >
04

Wellness

Graag geniet ik ook van een wellness momentje in de prachtige spa van La Butte aux Bois of in één van de andere spa adresjes in de buurt.

A destination of discovery

Embark on your most stylish year yet at Maasmechelen Village. Open every day – including bank holidays – you’ll find the latest arrivals, homeware must-haves and beauty treats in more than 100 boutiques, all with up to 60% off the recommended retail price.

Be inspired

عنوان واحد لأفخر الماركات العالمية

أكثر من ١٥٠ متجراً مع توفيرات ملحوظة، على مدار العام.

تصفحوا البوتيكات