Honden

Honden in Maasmechelen Village

Zo bezorgen we ook je trouwe viervoeter een ontspannen dagje uit.

Een dagje shoppen in Maasmechelen Village is een ontspannen ervaring voor het hele gezin. En als je het trotse baasje van een hond bent, begrijpen we dat je je trouwe viervoeter liever geen hele dag alleen thuislaat. Daarom zijn honden in Maasmechelen Village van harte welkom. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Geleidehonden

Je hond kan je beste vriend zijn, maar soms gaat de band tussen baasje en hond nog net iets verder. In het geval van geleidehonden vertrouwen hun eigenaars volledig op hen. Daarom zijn geleidehonden of hulphonden welkom in alle boetieks en restaurants in het dorp.

Kleine honden

Niet-geleidehonden zijn helaas niet toegestaan in onze boetieks. Maar dat hoeft je niet te beletten om het dorp te bezoeken. Als je hond minder dan 8 kilogram weegt, kan je hem overal mee naartoe nemen in een hondenwagen. Heb je geen trolley ter beschikking? Ga dan langs het Tourist Information Center en leen er gratis eentje van ons.

Grote honden

Voor je golden retriever, herder, labrador of andere grote hond die meer dan 8 kilogram weegt, is er in Maasmechelen Village een hondendorp. Hier kan je hond ontspannen in een comfortabele en ruime privésuite ingericht als boetiek. We voorzien water, hondensnoepjes en verschillende speeltjes. Bovendien hoef je niet te reserveren. Ga bij aankomst langs bij ons Tourist Information Centre en onze collega’s regelen deze gratis service met plezier.

Je hond uitlaten

Als je klaar bent met winkelen, raden we je aan niet meteen naar huis te vertrekken. Het is absoluut de moeite waard om de omgeving van Maasmechelen Village te verkennen. In de buurt vind je heel wat hondvriendelijke wandelroutes. Dé trekpleister is Connecterra, een adembenemend mooi natuurpark om de hoek van ons winkeldorp. De perfecte afsluiter van een prachtig dagje uit.

Ontdek lokale attracties

De omgeving rond Maasmechelen Village biedt de perfecte gelegenheid om enkele fantastische activiteiten te ontdekken.

Find out more