De missie van Nike is wat hen drijft om het vermogen van mensen te verbeteren. Dat doen ze door baanbrekende innovaties op vlak van sport en door hun producten duurzamer te maken. Hun team is samengesteld uit mensen van over de hele wereld.

  • Dames
  • Heren

Over Nike

In het voorjaar van 1972 introduceerden Phil Knight en Bill Bowerman de eerste Nike-schoen met de iconische Swoosh. In de afgelopen decennia is Nike de wereldleider geworden op het gebied van topsportkleding, -schoenen en -uitrusting. Nike is meer dan een label, het is een gemoedstoestand die wordt gedeeld door miljoenen atleten van over de hele wereld. Wat begon als een kleine in de VS gevestigde schoenenverdeler, is uitgegroeid tot een wereldwijde marketeer van sportprestatieproducten met innovaties die ongeëvenaard zijn in de wereld. De ultieme missie van Nike is om elke atleet ter wereld inspiratie en innovatie te bieden.

'Als je een lichaam hebt, ben je een atleet' - Bill Bowerman

Bezoek de Nike Factory Store in Maasmechelen Village en ontdek een groot aanbod voor dames en heren. Regelmatig hebben we ook exclusieve collecties die je nergens anders kan vinden.

Nike Winterised Pegasus 36 GTX

KLAAR VOOR DE ZWAARSTE TOCHTEN.

WEERBESTENDIG DESIGN: GORE-TEX in het bovenwerk houdt je voeten droog bij nat weer.

GRIP OP ELKE ONDERGROND: Segmenten op de buitenzool zorgen voor optimale grip op de weg en op onverharde paden.

VEERKRACHT: Zoom Air units in de hak en voorvoet geven je een veerkrachtig gevoel, voor energieteruggave en demping bij elke stap.

Nike

Winterised Pegasus 36 GTX

Alles mooi ingepakt

Nike

Air max infinity wntr black vivid purple – electro orange

Nike

Air max 90 SP chrome - pure platinum white

Nike

Air max 90 SP metallic gold

Neem contact op met de boetiek