De missie van Nike is wat hen drijft om het vermogen van mensen te verbeteren. Dat doen ze door baanbrekende innovaties op vlak van sport en door hun producten duurzamer te maken. Hun team is samengesteld uit mensen van over de hele wereld.

  • Dames
  • Heren

Nike

Aanbiedinge

Nike Air Max 2090

Iconisch comfort neemt een futuristische stap voorwaarts.

Breng het verleden naar de toekomst met de Nike Air Max 2090, een opvallend design dat is ge nspireerd op het DNA van de iconische Air Max 90. Gloednieuwe Nike Air demping onder de voet zorgt voor onge venaard comfort, terwijl transparent mesh materiaal en levendig gekleurd textiel op het bovenwerk worden gecombineerd met tijdloze kenmerken van het origineel voor een gewaagde, modern look.

Nike
Air max 2090
Nike
Air max 2090
Nike
Air max 2090

Over Nike

In het voorjaar van 1972 introduceerden Phil Knight en Bill Bowerman de eerste Nike-schoen met de iconische Swoosh. In de afgelopen decennia is Nike de wereldleider geworden op het gebied van topsportkleding, -schoenen en -uitrusting. Nike is meer dan een label, het is een gemoedstoestand die wordt gedeeld door miljoenen atleten van over de hele wereld. Wat begon als een kleine in de VS gevestigde schoenenverdeler, is uitgegroeid tot een wereldwijde marketeer van sportprestatieproducten met innovaties die ongeëvenaard zijn in de wereld. De ultieme missie van Nike is om elke atleet ter wereld inspiratie en innovatie te bieden.

'Als je een lichaam hebt, ben je een atleet' - Bill Bowerman

Bezoek de Nike Factory Store in Maasmechelen Village en ontdek een groot aanbod voor dames en heren. Regelmatig hebben we ook exclusieve collecties die je nergens anders kan vinden.

Skip de wachtrij. Boek je bezoek.

We limiteren het aantal gasten in onze boetiek. De wachtrijen kunnen varieeren. Wil je niet wachten? Boek je bezoek.

Neem contact op met de boetiek