Leestijd: 2 minuten

Magisch kerstshoppen in Maasmechelen Village

Ho ho ho … Kerstmis hangt in de lucht! Hoog tijd om de magische kerstsfeer op te snuiven. Maasmechelen Village verandert deze winter in een ware kerstbestemming.

01

Feeërieke kerstsfeer 

Welkom in ons hoogsteigen winter wonderland. Slenter gezellig door de shopping lane terwijl je je ogen uitkijkt op wel tien miljoen sfeervolle kerstlichtjes. En neurie van “oh denneboom” als je voorbij wandelt aan een van onze 1000 prachtig versierde kerstbomen. Het perfecte decor voor je volgende kerstkiekje op Instagram!

02

7 op 7 kerstshoppen

Ben jij meer een weekendshopper (hoe meer zielen, hoe meer vreugd) of kom je juist liever door de week (lekker rustig)? Well, it’s your lucky day! Want wij zijn iedere dag open van 10 tot 19 uur en op sommige dagen zelfs tot 20 uur. Yes, dat hoor je goed: hier kan je elke dag van de week terecht voor de meest originele kerstcadeaus. Need we say more?

03

Kerstshoppen voor iedereen

Stressen over kerstcadeaus? Verleden tijd na je bezoek aan de Village. Van een paar hippe sokken voor nonkel Jos tot een set diamanten oorbellen voor je allerliefste schat. Hier kan je terecht voor elk cadeau in iedere prijsklasse. Groot of klein, jong en oud. Da’s pas kerstshoppen! Als kers op de kerststronk is er ook nog the gift that keeps on giving: onze Maasmechelen Village cadeaukaart.

04

Dress to party

Kijk jij ook al zo hard uit naar kerstavond met heel de familie? Of eindelijk weer dat fancy feestje op New Year’s Eve? Als dat niet schreeuwt om wat glitter and glamour, am I right?! Zet jezelf strak in het pak bij BOSS of ga voor een sprankelende cocktail dress van Sandro, TWINSET Milano, Liu Jo of PINKO. Aan keuze geen gebrek in de Village.

05

X-mas drinks & snacks

Kerstshoppen vraagt natuurlijk ook om een lekker hapje en drankje. En jawel, ook die vind je bij ons in kerstthema! Warm je koude handen aan een hot chocolate milk van Neuhaus. Smul van een lekkere warme wafel. Of schuif aan tafel bij een van onze vele restaurants voor een feestelijk eindejaarsmenu.

06

De start van jouw winterstaycation

Maasmechelen Village is niet alleen dé hotspot voor kerstshoppen. Maar ook de ideale uitvalsbasis voor een wintervakantie dichtbij huis. Wie denkt aan een winterse trip, denkt aan skiën, schaatsen en wellness. In Limburg kan het allemaal! Zoef van de steilste indoor skipiste van de Benelux in Snow Valley. Of glijd over het ijs in Schaatsbaan Schaverdijn. Relaxen doe je dan weer volop bij Elaisa Energetic Wellness, vlakbij de Village.

Krijg je geen genoeg van de kerstsfeer? Terecht! Maak van je daguitstap ineens een zalig weekendje weg. En boek een verblijf bij een van de vele tophotels in de buurt. Onze personal favourites? Een luxueuze overnachting met sterrendiner bij La Butte aux Bois of Stiemerheide. Of een onvergetelijk verblijf bij Hotel Mardaga of het Terhills Hotel hier vlakbij. (Check hier het volledige overzicht.)