Bestemming

De perfecte Valentijnsuitstap Een perfecte Valentijn in 5 stappen

Een dagje shopplezier en alle extra’s om volledig te ontspannen: vier Valentijn bij Maasmechelen Village!

01

De perfecte cadeaus

Een prachtig juweel van Swarovski, heerlijke chocolaatjes van Neuhaus of een elegant accessoire van BOSS: geen cadeau te mooi voor de liefde van je leven. En het beste van al? Je vindt alles bij Maasmechelen Village.

02

Een romantisch diner

Met hun gezellige sfeer en heerlijke menu’s zijn de restaurants in de Village de perfecte achtergrond voor momenten van gezellig samenzijn. Verwen je hartendief met Italiaanse gastronomie bij Giuliano, heerlijke burgers bij Ellis Gourmet Burger of lokale specialiteiten bij Le Petit Belge.

03

Een gezellige filmavond

Ga langs bij Euroscoop, het cinemacomplex vlakbij de Village, en sluit je date af in stijl met een spannende film. Ellis Gourmet Burger biedt een bioscoopmenu aan aan 17,50 euro, inclusief een Classic Burger, Classic Side én een Euroscoop-bioscoopticket.

04

Een magische nacht

Je romantisch verblijf in Maasmechelen nog verlengen? Op wandelafstand van de Village vind je het Terhills-hotel, dat heel wat luxe- arrangementen aanbiedt. De perfecte afsluiter van een magische dag!

05

De ultieme ontspanning

De volgende dag verder genieten kan bij Elaisa Energetic Wellness. Dit wellnesscentrum temidden van de natuur zal je met zijn sauna’s en ontspanningsruimtes ingericht met kristallen ongetwijfeld volledig doen relaxen.