Uw bezoek

Sta digitaal in de wachtrij!

Maak het beste van je tijd in de Village

We hebben een nieuw digitaal wachtrijsysteem geïntroduceerd bij geselecteerde boetieks.
Dit betekent dat we jouw plaats in de rij kunnen vasthouden en volgen zonder dat je buiten in de rij hoeft te staan, en we zullen je dit laten weten zodra je aan de beurt bent.

Hoe het werkt

  1. Registreer

    Reserveer je plaats in de rij bij geselecteerde boetieks digitaal door een QR-code te scannen bij de ingang van de boetiek of door je naam en mobiele telefoonnummer door te geven aan de gastvrouw of -heer. Je ontvangt onmiddellijk een sms met bevestiging van je geschatte wachttijd.

  2. Ontspan

    Blijf genieten van de Village terwijl je verder gaat in de virtuele wachtrij. Je kan je positie en wachttijd op elk moment vanaf je telefoon controleren.

  3. Terugkeer

    Je ontvangt een sms-bericht wanneer het tijd is om terug te keren naar de boetiek. Klik op de link om ons te laten weten dat je op weg bent naar de boetiek, waar we klaar staan ​​om je te verwelkomen.

Houd er rekening mee dat je je voor maximaal drie digitale wachtrijen tegelijk kan registreren. Gegevens die tijdens het aanmelden zijn ingevoerd, worden binnen 24 uur verwijderd en worden niet gebruikt voor commerciële of marketingdoeleinden.

Hotels en Lokale attracties

Waar te verblijven en wat te doen

Ontdek meer