Uw bezoek

Sta digitaal in de wachtrij!

Maak het beste van je tijd in de Village

We hebben een nieuw digitaal wachtrijsysteem geïntroduceerd bij geselecteerde boetieks.
Dit betekent dat we jouw plaats in de rij kunnen vasthouden en volgen zonder dat je buiten in de rij hoeft te staan, en we zullen je dit laten weten zodra je aan de beurt bent.

Hoe het werkt

 1. Registreer

  Reserveer je plaats in de rij bij geselecteerde boetieks digitaal door een QR-code te scannen bij de ingang van de boetiek of door je naam en mobiele telefoonnummer door te geven aan de gastvrouw of -heer. Je ontvangt onmiddellijk een sms met bevestiging van je geschatte wachttijd.

 2. Ontspan

  Blijf genieten van de Village terwijl je verder gaat in de virtuele wachtrij. Je kan je positie en wachttijd op elk moment vanaf je telefoon controleren.

 3. Terugkeer

  Je ontvangt een sms-bericht wanneer het tijd is om terug te keren naar de boetiek. Klik op de link om ons te laten weten dat je op weg bent naar de boetiek, waar we klaar staan ​​om je te verwelkomen.

Deelnemende merken

Boek je plaats in een digitale wachtrij bij de volgende boetieks:

 • AllSaints

 • Levi's®

 • Michael Kors

 • New Balance

 • Nike

 • Timberland

Houd er rekening mee dat je je voor maximaal drie digitale wachtrijen tegelijk kan registreren. Gegevens die tijdens het aanmelden zijn ingevoerd, worden binnen 24 uur verwijderd en worden niet gebruikt voor commerciële of marketingdoeleinden.

Nike

We limiteren het aantal gasten in onze boetiek. De wachtrijen kunnen varieeren. Wil je niet wachten?

Reserveer je bezoek >

Een nieuwe manier van winkelen

Liever winkelen in alle rust? Reserveer je moment in de boetiek of maak een virtuele afspraak en geniet van een excellente service.

 • Winkelen op afspraak

  Liever winkelen in alle rust? Reserveer je moment in de boetiek en geniet van een excellente service.

  Ontdek meer >
 • Virtueel Winkelen

  Je kan nu genieten van winkelen vanuit het comfort van uw eigen huis met een op maat gemaakte service die door elk merk wordt aangeboden. Selecteer hieronder je favoriete merk om meer te weten te komen.

  Ontdek meer >