In de buurt

Terhills

Panoramische toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen

Door Maasmechelen Village

23 January 2021

Op de plek waar meer dan een kwart eeuw geleden de steenkoolmijn van Eisden nog op volle toeren draaide, geniet je van een verrassend landschap van ‘bergen en meren’. Beklim de uitkijktoren en geniet van het spectaculaire panorama of volg één van de wandelroutes tussen 3 en 11 km.

Wil je genieten van een spectaculair panorama ? Beklim de schachttoren en vanaf 12 meter krijg je als beloning een uniek en prachtig uitzicht op de omgeving. Op het gelijkvloers kan je de fototentoonstelling ontdekken die het verleden van de mijnsite toont. Of je kan het mooiste panorama van Vlaanderen bewonderen vanaf de toppen van de drie toegankelijke terrils. Op de top geniet je van een onvergetelijk uitzicht op het omliggende landschap van de Maasvallei en het Nationaal Park Hoge Kempen.

Een ranger kan ook worden geboekt voor jou, je familie, vrienden of collega's om een van de zeven verschillende activiteiten van Terhills te ontdekken.

Kinderen hebben hun eigen activiteit... een speeltuin op het thema van de mijn ! Terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders een oogje in het zeil houden vanaf het terras en een koud of een warm drankje uit het grote assortiment drinken.

Contact

Zetellaan 54, 3630 Eisden, Belgium

Tel: +32 (0)89 440 444

Email: info@connecterra.be

Bezoek website

1

6