20 december - 2 januari

Koppelverkoop

Wacht niet op de solden!

Een onvergetelijke winkelervaring in de openlucht. Met meer dan 100 boetieks, 4 restaurants en gratis parking is de Village een niet te missen winkelbestemming.

Shop de meest iconische merken aan kortingen tot 50% op de Village-prijs bij aankoop vanaf twee stuks of een Make-A-Wish potlood van € 1.

Vanaf 26/12 is shoppen beperkt tot 2 personen, uitgezonderd minderjarigen van hetzelfde gezin.

Aanbiedingen per merk *

Aanbiedingen per kortingspercentage *

Steun Make-A-Wish

Geniet van 50% korting op de outlet prijs als je een potlood koopt van €1 ter voordele van Make-A-Wish in de volgende boetieks.

Plan je bezoek

Een onvergetelijke winkelervaring in de open lucht. De meer dan 100 boetieks in Maasmechelen Village zijn elke dag open, van maandag tot en met zondag van 10 tot 19 uur.

Lees meer >

(*) Deze aanbieding is enkel geldig in deelnemende boetieks van 20 december 2021 t.e.m. 2 januari 2022 bij aankoop van twee of meer artikelen en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor eerder gedane aankopen of worden gebruikt bij aankoop van cadeaubonnen. Het is niet toegestaan om van dit aanbod gebruik te maken om goederen in bulk aan te kopen of met het oog op doorverkoop. Er kunnen uitsluitingen van toepassing zijn, vraag in de boetieks naar meer informatie.